Mahtia!

Tänä aamuna oli vihdoin hapekas ja pirteä ilma. Maa oli roudassa ja autonlasit jäähuurteessa. Eilen ystäväni Hamboora tuli käymään Eltsussa. Siivottiin yhdessä tarhaa, ratsastettiin ja syötiin hyvin.Käytiin Kouvolassa vaatimassa Eurokankaasta hyvitystä myöhästyneistä verhoista. Mitään ei kuitenkaan saatu, tai siis, hauska tarina kerrottavaksi kyllä. Eurokankaan myyjä oli nimittäin maailman mummoin ihminen. Ääni narisi ja peruukki meinas irrota päästä sen puhuessa. Hauska ja ärsyttävä täti samaan aikaan.

Illalla lähdettiin tanssimaan Kouvolan Mummolaan, eli Onnelaan. Oli mageeta vaan tanssia ihan täysiä useita tunteja. Hiki valui, mutta GT:t virvoitti tanssijan uurastusta. Sain Sopalta luvan heittää hepat ulos vasta kello 8, joten ehdin nukkua mahtavat kolme tuntia.

Aamulla olin tietty ainut tyyppi hereillä. Sekoilin kahvinkeittimen kanssa, ja meinasin heittää sen seinään. Joo, ongelma oli se saakelin tippalukko! Miksi sellasia on, jos ne ei ikinä toimi!?! Yritin väsätä leipää, mutta voimani eivät riittäneet sitä leikkaamaan. Söin sit palan juustoa ja painuin uudestaan pehkuihin.

Kolmen aikaan lähdettiin ajamaan Hambooran kanssa kohti Helsinkiä. Matka meni vauhdilla ja pissa meinas tulla housuun nauraessani  H:n imitaatioille.

 

Nyt taas hetki Helsingissä joululahjoja miettien.

-Lo