Ulkona on noin + 5 astetta. Piha on haravoitu ja hevosten tarha on kurainen. Sanotaan vaikka näin, eipä tunnu joulukuulta sitten tippaakaan.

Eilen palasin tänne maalle. Oli mukava lomailla Helsingissä vähän pidempään. Nyt on taas paljon puhtia tehdä ulkotöitä. Soibe, Tipho ja Phee oli mua eilen vastassa ja yllättivät iloisesti tarjoamalla ruuan Amarillossa. Söin kanahampurilaisen! Oon päättänyt syödä kanaa tän elimäki periodin ajan. On aika työlästä tehdä nimittäin kaksi eri ruokaa päivässä, joten parempi näin. Lopetan sit taas kun palaan Helsinkiin. Oli mukava istuskella, juoda olutta ja syödä. Ilta oli myös yllättävän valoisa. Kymmenen aikaan vein hevoset sisään, mutta en tarvinnut edes otsavaloa, sillä kuu valaisi pihamaata romanttisesti.

Menneestä viikosta sen verran, että keskiviikon Love bileet oli positiivinen yllätys. Tavastian yläkerta oli meille varattu ja siellä oli naposteltavaa ja saatiin jopa 4 drinkkilippua. Konsertti alkoi Mikko Alatalon sydäntäsärkevällä laululla. Mikko veti Syksyn sävelen ja täytyy myöntää, että silmäni kostuivat. Sit seuras koko illan kohokohta, eli Armoton idyllii! Se oli meidän toivekonsertin tunnari ja Astan kanssa oltiin iloisia. Myös Raittisen vetämä Sisältäni portin löysin, sekä Yarin joku sade biisi sai mut herkistymään.
Ihan mukava ilta kaikenkaikkiaan, paitsi mun lompakko jäi tietty Astalle, jolta loppu akku. Taksissa huomasin olevani pennitön ja jouduin herättämään porukat maksamaan. Hitto että oli noloa.

Eilinen junailu meni myös mukavasti .Olen jo vähän kyllästynyt katsomaan samoja maisemia, joten päätin ottaa kannettavan viihdykkeeksi. Suunnittelin sarjakuvia ja biisejä. Matka meni tosi rattoisasti. Käytin vielä viimeiset pennoseni kahviin ja ruisleipään, nam!

Kohta Thipo tulee hakemaan mua ja hevosia. Lähdetään maneesiin ratsastamaan...Jännää!
-Lo