Aloitan hyvästä biisistä. Radiosta tulee just  "Kannattaako tunnustaa jos pettää"-biisi. Ihan sairaan  hyvin groovaa! Mut ei siitä muuta.

Punaset posket tuli ratsastusretkestä. Olin Thipon kaa ratsastelee Eltsun maastoissa. Sain ekaa kertaa pidäteltyy Kanelia laukassa ja se oli hienoa se. Mentiin oikein mahtavaa koottua laukkaa. Yleensä mennään julmettua kiitolaukkaa. Maastot oli nätit. Tosin pimeys taas yllätti meidät, onneks oli heijastinliivit.

Eilen myös raivattiin tätä taloa soilen kaa. Nyt on olkkarissa tilaa jorata ja matot on lattioilla. Näyttää hyvältä. Phee ja Soil osti myös stereot ja saadaan nauttia musiikista.

Huomenna lähden Helsinkiin. Vietän taas 3 päivää siellä reenien merkeissä. Menen tosi mielelläni Hetskoon, sillä jostain syystä olen alkanut hieman enemmän ikävöimään sinne. Johtuu ehkä ajan kulusta. Eli nyt olen tottunut tähän menoon ja kaipaan vähän enemmän actionia. Tai sit mieli muuttuu samaa menoa kun tilanteet, eli ei mitään tärkeitä syitä. Tiina just soitti ja lupasin lähtee sen kaa käymään vähän kouvola cityssä. Olen siis kuskina, sillä aamulla on vielä tehtävä aamutalli. Krapulassa se ei ole kivaa.:)

- Lo